Så jobbar vi

Sköter du bokföringen själv?

Om Du som vill sköta löpande bokföring själv, hittar vi ett anpassat effektivt bokföringsprogram som uppfyller ditt behov. Vi kan dessutom utbilda dig för att du lättare ska kunna sköta jobbet själv. Vi finns tillgängliga för dig när du än behöver vår hjälp.

Vi arbetar gärna med webbaserade lösningar och kan erbjuda ett flertal lösningar som är båda flexibla och effektiva. Via webbaserade bokföringsprogram har du möjlighet att sköta arbetet från vilken dator som helst som kopplad till Internet. Via internet och tillgång till programmet har vi  även möjlighet att hjälpa dig online när och var du vill.
Vi har speciella kunskaper inom moderna och effektiva internetbaserade bokföringsprogram och idag  använder vi oss främst av:

  • Visma eEkonomi
  • Visma Administration
  • Visma webbfakturering
  • Fortnox (partner)
Starter Templates Image - files, paper, office-1614223.jpg

Fokusera på din verksamhet

Du som vill fokusera på din verksamhet och vill vara helt fri från pappersarbete. Du slipper investera i egna system, skaffa rutiner och avsätta egen tid. Du kan med andra ord ägna dig helt åt det du är bra på! Du skickar dina fakturor och kvitton till oss, vi sköter bokföringen och skattedeklaration. Varje månad får du en resultat- och balansräkning och meddelande om skatten som ska betalas.

Vår förhoppning och målsättning är att våra kunder ska se på oss som en egen ekonomiavdelning.  Med hjälp av smarta och enkla sätt att arbeta så kan vi erbjuda full service på ett så effektivt sätt som möjligt.

Vi hjälper dig att hålla koll på siffrorna och därmed ha bättre koll på ekonomin året runt. Du kan få en stabilare ekonomi och göra rätt saker för att nå dina mål.

Hur mycket hjälp du vill ha avgör du själv som kund beroende på hur din organisation ser ut och hur mycket du kan och vill göra själv.

Vill du boka en kostnadsfri timme så att vi kan se över din ekonomi och ge dig råd om vad som skulle passa? Kontakta oss redan idag!

Bokföringsprogram

Visma

Visma Spcs är största leverantör av ekonomiprogram och internetlösningar till företag och redovisningsbyråer bl a Visma eEkonomi med bokf & fakt samt stöd för offert, order och Tid rapportering, Visma Mobile Scanner, Visma Ekonomiöversikt, Visma Webbfakturering, Visma Stämpla, Visma Resa & Utlägg, Visma Lönebesked.

Visma certifierad bokföringbyrå
Video om Visma

Fortnox

Fortnox tillhandahåller internetbaserade program. Med Fortnox program kan man bland annat sköta sin bokföring, fakturering, tidredovisning och löneadministration.

Deras program kostar ingenting att köpa in, dess kunder abonnerar på sina program för en låg fast månadsavgift. Som kund har man utan extra kostnad tillgång till ett omfattande användarstöd med bland annat support via telefon, mail, forum och chat.

fortnox-byrapartner
Fortnox bokföringssystem
Video om Fortnox

Läs också om:

  • Om oss

  • Våra tjänster

  • Nyheter

  • Kontakta oss

Rulla till toppen