Om oss

Om FS Nätredovisning AB

FS Nätredovisning AB ombildades år 2011 från enskild firma som bildades av Fred Saremi år 1991. Vårt kontor finns på Östergatan 1, Malmö och vi är just nu 5 personer som arbetar där.

Fred är Auktoriserad Redovisningskonsult SRF sedan år 2000, Auktoriserad lönekonsult sedan år 2014 och Certifierad Affärsrådgivare sedan feb 2020.

Som Auktoriserad Redovisningskonsult måste man även genomgå vissa utbildningar årligen, för att hålla sig a jour med alla nyheter, regler och lagar som ändras.

FS Nätredovisning AB är ansluten till SRF Konsulterna. Detta innebär att vi förbinder oss att arbeta enligt REX som är Svensk Standard för redovisningsuppdrag.

Detta ger oss möjlighet att lämna Bokslutsrapport, ett dokument som styrker kvalitén på bolagets redovisning, den ersätter dock inte revisorns revisionsberättelse. Anslutning till SRF innebär också en trygghet för kunderna, då vi i och med medlemskapet innehar nödvändiga försäkringar, så att våra kunder inte drabbas vid eventuellt fel.

srf_konsulterna_dubbelrad (2)
Srf Auktoriserade konsult
IMG_8485

Fred Saremi

Auktoriserad redovisnings och Auktoriserad lönekonsult
IMG_8462

Zulfia Vodneva

Auktoriserad redovisningskonsult
IMG_4471

Nadia Abdulla

Redovisningsekonom
IMG_5101

Aysel Karatas

Redovisningsekonom
Redovisningsbyrån och bokföring i Malmö

Tycker du om FS Nätredovisning?

Vi är tacksamma om ni vill ge oss 5 stjärnor och skriva en recension.

Nya recensioner

Jätte nöjd med bokföringen

Rated 5 out of 5
2021-08-23

Kanske bästa bokföring i Malmö. Vi är jätte glada och uppskattar allt FS Nätredovisning har gjort för oss. Kan varmt rekommenderas.

Christian Krug Mortensen

Jättebra

Rated 5 out of 5
2021-04-17

Vill ni ha hjälp av en bra redovisningsbyrå så kan jag verkligen rekommendera FS! Så himla nöjd med allting. Bokföring, bra kommunikation och bra hjälp. Toppenbetyg👍👍👍

Lina Scarlett Andersson

Bästa redovisningsbyrå i Malmö

Rated 5 out of 5
2021-04-17

Absolut bästa redovisningsbyrå i Malmö!
Kan varmt rekommendera! Efter att ha bytt flera redovisningsbyråer, har jag äntligen hittat en jag kan lita på och som gör sitt jobb bra.

Jessie West

Professionellt redovisningsbyrå

Rated 5 out of 5
2021-04-07

Jag använder FS Nätredovisning för min bokföring och deklaration. Jag är alltid jättenöjd med deras professionella expertis och trevliga service.

Majbritt Mölgaard

Super service, kan rekommenderas

Rated 5 out of 5
2021-04-02

Bästa Redovisningsbyrå i Malmö. Teamet gjorde våra årsbokslut och redovisning. Kan klart rekommenderas✅ Super service och ett professionell team.

SEO Solutions AB

Läs också om:

  • Våra tjänster

  • Så jobbar vi

  • Nyheter

  • Kontakta oss

Scroll to Top