Bokföring i Malmö

Bokföring i Malmö för företag

FS Nätredovisning erbjuder bokföring i Malmö. Vi är här för att hjälpa dig med din bokföring och redovisning.

 

Hos oss får du bokföring med hög kvalitet. Vi har stor erfarenhet och är stolta över att alltid leverera i tid. Bokföring är en fråga om förtroende - kompromissa inte med kvaliteten. Vi tar inte in fler kunder, än vi har kapacitet att tjäna optimalt och leverera i tid. Hos oss är alla våra kunder unika. Vi är flexibla och anpassar våra tjänster till ditt företags behov.

 

Behöver du en redovisningsbyrå i Malmö, kontakta då oss för ett erbjudande.

Bokföring i hög kvalitet och i tid

Är du trött på den stressiga aktiviteten varje gång, det är dags att fastställa momsen?

Vi ser till att ordna din moms, och att alla krav uppfylls i enlighet med tillämplig lag. Vi rapporterar din moms i god tid.

  • Saknar du överblick?
  • Är du ofta efter med bokföringen?
  • Ligger alla dina bilagor i en pappkasse och väntar på att bli bokfört?

  

Kontakta oss då, så att vi kan råda bot på det. Vi bokför löpande åt dig, så du hela tiden är uppdaterad, kan följa utvecklingen och anpassa ditt företag i enlighet med detta. När din bokföring alltid är uppdaterad, har du en kvalificerad beslutsunderlag.

 

Vi hjälper dig också gärna med implementationen av ett bokföringsprogram, t.ex. Fortnox eller Visma, här i Malmö eller någon annanstans.

Vi är Visma certifierad och Fortnox byråpartner

fortnox-byrapartner

Se videon om Fortnox här

Visma certifierad bokföringbyrå

Se videon om Visma här

Outsourcing av bokföringen

Är det kanske dags för outsourcing av bokföringen i Malmö?

Vi sörjer för ett smidigt övertagande, vilket eliminerar extra arbete, garanterar kontinuerlig drift och förhindrar, att arbetsuppgifterna faller mellan 2 stolar.

 

Är du en entreprenör – och är du obekant med de strikta kraven för momsredovisning, bokföring, verifikationer, årsredovisning och allt annat? Här kan vi hjælpa dig på vägen, tills du får koll på det själv.

 

Förvaring av material, pärmar etc. görs ordentligt på vår redovisningsbyrå i Malmö, ingenting ligger fritt tillgängligt. När periodens bokföring är klar, får du tillbaka bilagorna tillsammans med räkenskapen.

 

Om du någon gång bestämmer dig för att ta tillbaka din bokföring och fixa det själv, sörjer vi naturligtvis också för ett smidigt övertagande.

Löpande bokföring?

Vi erbjuder att ordna allt, men du bestämmer själv. Vi tar över, där du slutar. Du kan välja att låta våra anställda hantera all din bokföring löpande, eller du kan välja att bokföra själv i t.ex. Fortnox eller Visma, och så sörjer vi för avstämningar och årsredovisning.

 

Redovisningslagen kan inte kringgås. Vi sörjer för, att ditt företag alltid följer gällande lagar.

Budgeten och Bruttovinsten!

Budgeten – behöver inte vara komplicerad, men det är viktigt att ta hänsyn till kostnaderna, och här är budgeten en bra hjälp för överblick.

 

Bruttovinsten är ett viktigt nyckeltal. Utan en rimlig bruttovinst finns det inget, som täcker de fasta kostnaderna. Med en löpande uppdaterad bokföring kan du alltid hålla koll på bruttovinsten.

Redovisning:

Årsbokslut och årsredovisning

Fakturahantering

Budget

  • Dags att lämna in deklarationen?
  • Vilket datum ska redovisningen vara klar?
  • När ska man lämna in momsdeklarationen?
Bokföring i Malmö

Vi ordnar gärna det hela för dig

Vi hjälper dig också att hålla tidsfrister. De är viktiga. Håller du inte fristerna, kan det få konsekvenser för ditt företag i form av böter och slutligen upplösning av ditt företag.

 

Stort eller litet företag – redovisningen är viktig. Det finns ingen väg runt det. Omfattningen av räkenskaper ändras naturligtvis beroende på företagets storlek, men ingen dispens kan beviljas, för att man inte visste, att en räkenskap skulle rapporteras.

Vi kan ställa upp din räkenskap, beräkna din skatt och ordna allt det praktiska med att lämna in redovisning och deklaration. När du använder oss, vet du, att professionella ögon har tittat på siffrorna, så att inga obehagliga överraskningar kommer senare.

Fasta tidsfrister

När vi får material från dig, kommer du också att få ett meddelande, när du kan förvänta, att periodens räkenskap är klar. Det är viktigt, att vi kan genomgå den med dig, medan den fortfarande är aktuell, så att du kan hantera ditt företag enligt räkenskapen. Den är inte bara ett nödvendigt ont, utan ett mycket viktigt styrningsverktyg.

 

Även om du kanske använder ett bokföringssystem, så är pengarna för en redovisningsbyrås kunskap, rådgivning och erfarenhet väl spenderat. Företag är olika, och det är vettigt att skicka din räkenskap till en redovisningsbyrå, som är auktoriserat. Vi har stor erfarenhet av att hjälpa både företag och egenföretagare med redovisning och deklaration.

Vårt kontor är i Malmö

Vi kan träffas på kontoret, men vi kan också träffas via Skype, Zoom eller annat, om ditt företag inte är i Malmö.

Vi deltar gärna i dina möten med banken, styrelsen eller andra tillsammans med dig. Vår kommunikation är omtänksam, prestigelös och vänlig.

Så tycker våra kunder

Peter Tegner

Peter Tegnér

Jag kan inte tänka mig en bättre redovisningsbyrå. Jag har anlitat dem i många år nu och det är aldrig några problem med någonting. FS är tillmötesgående, serviceminded, vänliga, kunniga och flexibla. Om jag har något problem eller någon fråga löser de alltid detta på ett smidigt sätt. Jag känner mig helt trygg med FS nätredovisning och behöver inte bekymra mig det minsta för min redovisning, utan kan istället lägga 100 procent av min energi på mitt företag.

Recension från Google My Business 

Green castle salladsbar

Green Castle Salladsbar AB

Vi är nöjda kunder hos FS Nätredovisning AB som hjälper oss med både vår bokföring och lönehantering. Detta tillåter oss att fokusera på det vi kan bäst, att göra goda och fräscha sallader!

Referens från

winfield

Winfield AB

Vårt företag har anlitat FS Nätredovisning i 3 år. Jag känner mig alltid trygg att överlämna bokföringen till dem. Vid minsta oklarhet, så reder vi ut det direkt. Snabbt, korrekt och trevligt bemötande. Vi har högsta förtroendet för Fred Saremi

Referens från 

Molaris AB

Molaris AB

Molaris AB har ett väldigt gott samarbete med FS Nätredovisning AB. Vi har anlitat byrån sedan 2004  för Redovisning ,bokföring, lönehantering, deklaration och individuella administrativa sammanhang. FS Nätredovisning flexibilitet  gör att de alltid kan tillgodose våra behov. Vi känner att vi kan diskutera olika uppdrag och jag är mycket nöjd med vårt samarbete.

Referens från 

MSC-logo

MCS Hyrsystem Filial till MCS Global Ltd

Vi har varit klient i nästan tre år nu och har alltid fått en mycket effektiv och hjälpsam service

Referens från 

WrapMania Catering i Mamö

WrapMania AB

Super service. Vi är jättenöjd med FS Nätredovisning, som våra redovisningsbyrå i Malmö.

Mvh 

WrapMania Catering i Malmö

Tycker du om FS Nätredovisning?

5,0
5,0 av 5 stjärnor (baserat på 10 recensioner)

Läs också om:
  • Våra tjänster
  • Så jobbar vi
  • Nyheter
  • Kontakta oss
Rulla till toppen